Korihait kohtaa torstaina Honsu Basketin

0
Viime aikoina kovia kokenut Nigel Moore johtaa Korihait Honsua vastaan. Kuva: Arttu Lehtonen
Viime aikoina kovia kokenut Nigel Moore johtaa Korihait Honsua vastaan. Kuva: Arttu Lehtonen

Sarjakärki Korihaiden kotiottelut jatkuvat torstaina, jolloin Uuteenkaupunkiin saapuu sarjataulukossa viidentenä oleva Honsu Basket Jyväskylästä. Honsu on voittanut kauden seitsemästä ottelustaan kaksi, ollen tasapisteissä peräti viiden joukkueen kanssa sijoilla 5-9.

Korihait ja Honsu ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen, kolmisen viikkoa sitten Jyväskylässä. Tuossa ottelussa erittäin ennakkoluulottamasti pelanneet ja todella kovia kolmosia upottaneet jyväskyläläiset pitivät vierasjoukkuetta pihdeissään hieman yli puolet pelistä ja tulivat Mäntymaan kolmosella neljän pisteen päähän reilu minuutti ennen loppua. Korihait selvisi Honsun pyristelyistä lopulta säikähdyksellä ja kuittasi ottelusta voiton 11 pisteen erolla.

Pienistä loukkaantumisista kärsinyt Korihait vietti pariin kuukauteen ensimmäisen viikonloppuvapaan ja on päässyt harjoittelemaan alkuviikon täydellä ja levänneellä kokoonpanolla. Korihait – Honsu Basket pelataan torstaina 6.11. kello 18.30 alkaen Pohitullissa.

Teksti: Ville Vuorinen