Laitilan ja Pyhärannan uudet kirkkovaltuustot

0

Isänpäivänä käydyissä seurakuntavaaleissa valittiin Laitilan seurakunnan kirkkovaltuustoon 23 henkilöä, joista kymmenen oli uusia. Pyhärannan seurakunnassa valttiin 15 henkilöä, joista kymmenen oli uusia.

Laitilan seurakunnan kirkkovaltuutetut 2015–2018: Lahja Pavela, Hannu Sarajuuri, Kari Laiho, Oskari Pilppula, Seppo Lehtola, Jarkko Männistö, Jussi Perkkola, Eeva Korte-Hemmilä, Ulla-Maija Koivusalo, Jarkko Lassila, Marjo Uusi-Kinnala, Irma Jäspi, Marjut Marttila, Jaana Ruoho, Mari Tuuna, Paulina Iiskala, Elisa Kivi-Jalonen, Outi Urhonen, Hanna Lahtonen, Laura Elo, Nina Arokoivu, Riina Vainio ja Sampo Manni.

Pyhärannan seurakunnan kirkkovaltuutetut 2015-2018:  Aila Saarinen, Jorma Mäkinen, Satu Sainio, Sirkka-Liisa Peltonen, Elina Vainio-Mäntylä, Jukka Laurikkala, Kaisa Räsänen, Miia Punna, Helka Huttela, Sari Aaltonen, Matti  Urpolahti, Riitta Impilä, Jukka Alhoranta, Kati Veijonaho ja  Henna Jussila.