Laitilan uimahalliin tulossa jyväskyläläinen yritys

0

 

uimahalli1
Laitilan Terveyskoti vastaa uimahallin toiminnoista tällä hetkellä. Kuva: Solina Saarikoski

Laitilan kaupunki kilpailutti uimahallin toiminnan järjestämisen 1.1.2015 lähtien. Uimahallin toiminnan pyörittäjää etsittiin ensi kevääksi sekä kahdeksi seuraavaksi kaudeksi kesän 2017 alkuun saakka, minkä lisäksi esitettiin mahdollisuus vielä kahteen optiovuoteen.

Uimahallin uinninvalvonnasta, liikunnanohjauksesta, uimaopetuksesta sekä kassa- ja kioskipalveluista oli kiinnostunut kaksi yritystä, laitilalainen Kiinteistö Oy Laitilan Terveyskoti sekä jyväskyläläinen Suomalainen Uimakoulu Oy. 

Hakijat pisteytettiin tarjouspyynnössä esitettyjen kriteerien mukaan ja paremmat pisteet sai Suomalainen Uimakoulu Oy. Terveyskoti tarjosi palvelut kaupungille 15 500 euron kuukausihinnalla, Suomalainen Uimakoulu 14 000 euron hintaan.

Laitilan sivistyslautakunta esittää kokouksessaan keskiviikkona, että uimahallin toiminnan pyörittäjäksi valitaan Suomalainen Uimakoulu Oy.

Lue lisää 25.11.2014 lehdestä