Lasten Joulupuu -keräys lauantaina seurakuntatalolla

0

Laitilan seurakuntatalossa järjestetään diakonia- ja lähetystyön yhteiset adventtimyyjäiset lauantaina 29.11. kello 10–13.

Myyntipöydät täyttyvät muun muassa makeista ja suolaisista leivonnaisista, laatikoista, karjalanpiirakoista, limpuista, suositusta ternimaidosta, käsitöistä, kukka-asetelmista ja havukransseista. Paikan päällä voit myös istahtaa kahvin tai glögin äärelle ja nauttia musiikkiesityksistä joita esitetään tasatunnein. Anne-Mari Antola-Pilppula esiintyy kello 11 ja 12 on vuorossa Kaiken kansan kuoro. Molempia johtaa Stephen Evans.

Adventtimyyjäisten perinteeseen kuuluu myös Lasten Joulupuu johon voi toimittaa joululahjoja laitilalaisille lapsille. Joulupuusta valitaan lappu, josta selviää onko kyseessä tyttö vai poika ja minkä ikäinen hän on. Lahjat toimitetaan saajilleen diakoniatyön ja kaupungin sosiaalitoimen kautta.

Lahjoja vastaanotetaan seurakuntatalolla kello 14 asti. Adventtimyyjäisten tuotto menee seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen sekä laitilalaisille vähävaraisille perheille ja yksineläville.