Paikallinen yrittäjäyhdistys vietti 80-vuotisjuhlia

0
Juhlaruoka tarjoiltiin yrittäjäjuhlassa kaupungintalon ala-aulassa.
Juhlaruoka tarjoiltiin yrittäjäjuhlassa kaupungintalon ala-aulassa.

Laitilan ja Pyhärannan yhteinen yrittäjäyhdistys vietti lauantaina 80-vuotisjuhlaansa Laitilan kaupungintalolla.
Laitilan kaupungin tervehdyksen juhlaan tuonut kaupunginjohtaja Jukka Alkio kiitti yrittäjäyhdistystä aktiivisesta ja säännöllisestä vuorovaikutuksesta kaupungin kanssa.
– Avoimuus, suorapuheisuus, kriittisyys, tosiasioihin nojaaminen, huhujen selättäminen ja yhdessä sopiminen ovat ainut toimiva tae kehitykselle ja muutoksista selviämiselle. Näillä periaatteilla olemme tehneet tuloksekasta yhteistyötä, Alkio sanoi.
Yhdistyksen puheenjohtaja Jarno Helistölä muistutti, että yhdistykselle on alusta lähtien ollut tärkeää otollisten olosuhteiden luominen yritystoiminnalle. Yritystoimintaa haittaavien esteiden madaltaminen on edelleen tärkeää, samoin kouluissa tehtävän yrityskasvatuksen edistäminen.
On oltava
intohimoa
Juhlapuheen pitänyt Vahterus Oy:n toimitusjohtaja Mauri Kontu muistutti kuulijajoukkoa yrittämisen kolmesta tärkeimmästä peruspilarista.
– Ensimmäinen asia on intohimo siihen asiaan, mihin yrittäjä työssään ryhtyy.
Toiseksi peruspilariksi Kontu nimesi yrityksen laajemman merkityksen ympäristöön. Kolmanneksi ja itselleen tärkeimmäksi tekijäksi Kontu nimesi työskentelyn oman porukan ja asiakkaiden kanssa.
– Asiakkaat maksavat yrittäjien laskut ja kulut, siksi heidän on oltava joka päivä yritystemme keskiössä. Se onnistuu ainoastaan oman porukan innostuksen ja osaamisen kautta. Henkilöstö onkin keskeisin yrityksen menestyksen tae, hän painotti.

 

 

 

Lue lisää 18.11.2014 lehdestä