Päiväkodille ei, palloiluhallille kyllä

0

Laitilan investointiohjelma sisältää terveyskeskuksen saneeraamisen miljoonalla eurolla sekä urheilutalon peruskorjauksen 0,5 miljoonalla eurolla. Yksi on euromääräisesti kuitenkin ylitse muiden: 4,1 miljoonaa euroa maksava monitoimihalli.

– Voimakkaasti mielipiteitä sekä puolesta että vastaan herättävä monitoimihalli on mukana rakennusohjelmassa. Sille on varmistunut 750 000 euron suuruinen valtionavustus, mutta sen saamisen ehtona on, että hanke alkaa ensi vuoden aikana, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tanja Raisto-Elo kertoi.

Laitilan kaupunki on valmistellut jo pitkälle monitoimihallin rakentamisen. Sille on katsottu jäähallin vierestä paikka ja rakennuksesta on teetetty luonnossuunnitelmat.

Monien yllätykseksi toinen noin neljän miljoonan euron hanke, uusi päiväkoti, ei päässyt kolmen seuraavan vuoden investointilistalle. Sen sijaan ensi vuodelle on varattu 50 000 euron määräraha päiväkotirakennuksen suunnitteluun.

Lue lisää 28.11.2014 lehdestä