Jyske voitti Uudenkaupungin kiihkeässä paikalliskamppailussa

0

Jussi jääkiekkoLaitilan Jyskeen miesten jääkiekon edustusjoukkue on matkalla kohti kolmosdivarin ylempää jatkosarjaa.
– Tavoitteena on päästä karsimaan noususta kakkoseen, valmentaja Kari Saisaari sanoo.
Lauantaina joukkue kaatoi kiihkeässä paikalliskamppailussa kotonaan lohkon kärkijoukkueen Uudenkaupungin Jääkotkat maalein 5–4.
– Peli oli meiltä kauden parasta kiekkoa, Saisaari arvioi.
Maalitehtailun aloitti kotijoukkue. Niko Virran veto yllätti kotkavahti Jarno Ruoholan, kun peliä oli ehditty pelata vasta 26 sekuntia. Sen jälkeen molemmat joukkueet maalasivat tasaiseen tahtiin ja johtivat ottelua vuoron perään.
Kesken syksyn joukkueenjohtajan paikalta valmentajaksi siirtynyt Saisaari arvioi syyksi pelaajien työ- ja siviilikiireet, joiden takia joukkueen kokoonpano vaihteli suuresti ottelusta toiseen. Sittemmin osallistuminen harjoituksiin ja peleihin on tiivistynyt ja tulosta alkanut syntyä.
– Joukkue on voittanut neljä viimeistä peliä, joissa vastassa ovat olleet lohkon kärkijoukkueet. Jäljellä olevien kolmen pelin pitäisi olla läpihuutojuttuja, mutta kyseessä on kuitenkin jääkiekko, joten mikään ei ole varmaa ennen kuin pelit on pelattu, Saisaari muistuttaa.

 

Lue lisää 2.12.2014 lehdestä