Kela sai uudet toimitilat

0

Kela3Kelan pääjohtaja Liisa Hyssälä vieraili maanantaina Kelan uusissa tiloissa kaupungintalossa. – Kela on erittäin merkittävä Laitilalle ja sen täytyy näkyä paikkakunnalla. Pelkästään Laitilan Kela antaa vuodessa 20 miljoonaa euroa lakisääteisiä etuuksia, totesi Hyssälä.
Keskuskadulla sijainnut Kelan toimisto muutti uusiin tiloihin kuukausi sitten. Laitilan palvelutoimisto on avoinna tiistain ja perjantaisin sekä ajanvarauksella torstai aamupäivisin. Kelalla on yhteyskeskus, mihin voi soittaa.
– Pidän tärkeänä, että Kelan kyltti säilyy ja ihmiset ymmärtävät, että Kela on läsnä täällä ja etuuksia tulee, painotti Hyssälä.
Kelasta  yli 100 erilaista etuutta. – Ne ovat kaikki lakisääteisiä eduskunnan säätämiä etuuksia. Sen takia on tärkeää, että Kelan kyltti näkyy ja ihmiset kokevat veron maksun ja etuuden välisen yhteyden, sillä näitä etuuksia maksetaan verorahoista, Hyssälä muistutti.

Lue lisää 2.12.2014 lehdestä