Näin Koveron koulusta, monitoimihallista ja päiväkodista äänestettiin

0

Laitilan valtuusto äänesti vuoden viimeisessä kokouksessaan 8.12. kaikkiaan 14 kertaa. Näin valtuusto äänesti Koveron koulusta, monitoimihallista ja päiväkodista.

 

KOVERON KOULU

He äänestivät Koveron koulun sulkemisen puolesta:
Haijanen Pauliina (kok), Hilakari Lasse (kok), Kinnanen Birgit (kd), Kiveinen Jari (sd), Kuronen Kyösti (kok), Lahtonen Hanna (sd), Laine Kari (sd), Lehtola Seppo (sd), Perkkola Jussi (kok), Pokki Pertti (sd).
He äänestivät Koveron koulun jatkamisen puolesta:
Aitakari Henri (vihr), Arokoivu Nina (kok), Heinonen Timo (pro V-S), Ketoniemi Ari (kesk), Kuisma Eero (kesk), Kuusisto Pekka (kesk), Kähkölä Helvi (kesk), Laurila Juha (kesk), Lehmuskallio Matti (kesk), Lehtonen Ari (ps), Mäkelä Soile (kok), Mäki-Arvela Jarmo (kesk), Mäki-Kamppi Seppo (sd), Männistö Jarkko (kok), Nurminen Juha (kok), Raisto-Elo Tanja (kesk), Rinne Seppo (pro V-S), Ruusuranta Karoliina (kesk), Saari Susanna (kesk), Seikola Mika (kesk), Tuuna Mari (kesk), Viljanen Matti (kesk), Vippola Tommi (kesk), Vuola Hanna (kesk), Vuorio Tuomas (kesk).

 

MONITOIMIHALLI

He olivat sitä mieltä, että monitoimihallin rakentamista siirrettäisiin vuodella:
Aitakari Henri (vihr), Arokoivu Nina (kok), Heinonen Timo (pro V-S), Kinnanen Birgit (kd), Kiveinen Jari (sd), Lehmuskallio Matti (kesk), Lehtonen Ari (ps), Mäki-Arvela Jarmo (kesk), Nurminen Juha (kok), Rinne Seppo (pro V-S), Ruusuranta Karoliina (kesk), Seikola Mika (kesk), Viljanen Matti (kesk), Vippola Tommi (kesk).
He olivat sitä mieltä, että monitoimihallin rakentaminen aloitetaan ensi vuonna:
Haijanen Pauliina (kok), Hilakari Lasse (kok), Ketoniemi Ari (kesk), Kuisma Eero (kesk), Kuronen Kyösti (kok), Kuusisto Pekka (kesk), Kähkölä Helvi (kesk), Lahtonen Hanna (sd), Laine Kari (sd), Laurila Juha (kesk), Lehtola Seppo (sd), Mäkelä Soile (kok), Mäki-Kamppi Seppo (sd), Männistö Jarkko (kok), Perkkola Jussi (kok), Pokki Pertti (sd), Raisto-Elo Tanja (kesk), Saari Susanna (kesk), Tuuna Mari (kesk), Vuola Hanna (kesk), Vuorio Tuomas (kesk).

 

PÄIVÄKOTI

He olisivat halunneet varata uuden päiväkodin suunnitteluun 450 000 euroa vuodelle 2015 ja uudisrakennuksen rakentamiseen 3,3 miljoonaa euroa vuodelle 2016:
Aitakari Henri (vihr), Heinonen Timo (pro V-S), Kinnanen Birgit (kd), Lehtonen Ari (ps), Rinne Seppo (pro V-S), Seikola Mika (kesk).
He kannattivat kaupunginhallituksen esitystä, jonka mukaan päiväkodin hankesuunnitteluun varataan 50 000 euroa vuodelle 2015 (eikä rakentamiseen varata erikseen rahaa):
Arokoivu Nina (kok), Haijanen Pauliina (kok), Hilakari Lasse (kok), Ketoniemi Ari (kesk), Kiveinen Jari (sd), Kuisma Eero (kesk), Kuronen Kyösti (kok), Kuusisto Pekka (kesk), Kähkölä Helvi (kesk), Lahtonen Hanna (sd), Laine Kari (sd), Laurila Juha (kesk), Lehmuskallio Matti (kesk), Lehtola Seppo (sd), Mäkelä Soile (kok), Mäki-Arvela Jarmo (kesk), Mäki-Kamppi Seppo (sd), Männistö Jarkko (kok), Nurminen Juha (kok), Perkkola Jussi (kok), Pokki Pertti (sd), Raisto-Elo Tanja (kesk), Ruusuranta Karoliina (kesk), Saari Susanna (kesk), Tuuna Mari (kesk), Viljanen Matti (kesk), Vippola Tommi (kesk), Vuola Hanna (kesk), Vuorio Tuomas (kesk).