Nainen hyökkäsi lastenrattaiden kimppuun

0

Laitilalainen nainen ja hänen kolme lastaan joutuivat uhkaavaan tilanteeseen Laitilan keskustassa itsenäisyyspäivän aattona puoli kymmenen aikaan aamulla.
– Kävelimme keskustassa, kun Koulukadun ja Keskuskadun risteyksessä 30-40 -vuotias nainen käveli meitä kohti ja kävi kiinni tuplarattaiden kattoon. Nainen paukutti rajusti rattaiden aisaa, äiti kertoo.
Rattaissa istuvat 1- ja 3-vuotiaat lapset selvisivät höykytyksessä vammoitta. Nainen ei käynyt lapsiin eikä äitiin käsiksi.
– Kävimme varmuuden vuoksi neuvolassa tarkastettavana tapahtuman jälkeen.
Äiti kertoo kokeneensa tapahtuman niin yllättävänä ja uhkaavana, että hän ei muista oliko paikalla silminnäkijöitä. Tummansiniseen toppatakkiin pukeutuneella naisella oli punainen reppu.
Poliisi tutkii parhaillaan asiaa. Esitutkinnassa on saatu viitteitä jo mahdollisesta tekijästä. Päihteillä saattaa olla osuutta asiaan.
Tutkinnanjohtaja Teemu Grönrosin mukaan kysymys on yksittäistapauksesta. Vastaavanlaisia keskellä päivää ulkopuolisiin kohdistuneita uhkaavia tilanteita ei ole Grönrosin tiedossa lähiajoilta.
Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa Uudenkaupungin poliisin palvelupäivystykseen numero 0295 417 300 kello 8-16.15 välisenä aikana.