Soihtukulkue valaisee Laitilan itsenäisyyspäivää

0

soihtukulkue4Soihtukulkue on kuulunut Laitilan itsenäisyyspäivään vuodesta 1957 lähtien. Paloaseman pihalta itsenäisyyspäivänä klo 17 lähtevä soihtukulkue on tarkoitettu kaikille nuorille. Järjestelyissä ovat mukana Laitilan Lumikit ja Laitilan Eräsissit sekä liikenteen ohjauksessa ja soihtujen kunnostuksessa Laitilan VPK:n nuoret. Soihtukulkueeseen osallistuvia lapsia ja nuoria pyydetään paikalle klo 16.30 alkaen soihtujen jakamista ja kulkueen järjestäytymistä varten. Alle kymmenvuotiaat voivat olla mukana kulkueessa omien kynttilälyhtyjen kanssa sekä myös ilman lyhtyä. Sankarihaudalta paluun jälkeen paloasemalla on mehutarjoilu.
Soihtukulkueen reitin varrella Keskuskadulla olevia liikkeitä pyydetään sammuttamaan mainosvalonsa kulkueen ajaksi. Ajoneuvoliikenne katkaistaan hetkellisesti.

 

Lue lisää 2.12.2014 lehdestä