Laitila saamassa Uudenkaupungin talouspäällikön

0

Laitilan kirkkoLaitilan seurakunta on hakenut talouspäällikköä, kun virkaa hoitanut Heli Manneroos jää eläkkeelle 1.7. lähtien. Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle yksimielisesti, että uudeksi talouspäälliköksi valitaan Uudenkaupungin talouspäällikkönä toiminut Merja Hannula.
Hannula erosi Uudenkaupungin talouspäällikön virasta 15.12. sen jälkeen, kun Uudenkaupungin kirkkovaltuusto päätti olla palkkaamatta seurakuntaan osa-aikaista kiinteistöpäällikköä. Kirkkoneuvosto oli esittänyt kiinteistöpäällikön palkkaamista valtuustolle yksimielisesti. Valtuusto päätti kuitenkin äänestyksen jälkeen, ettei osa-aikaista kiinteistöpäällikköä palkata.
Hannulalla on ollut Uudenkaupugin seurakunnan talouspäällikön töiden lisäksi vastuu myös kiinteistöistä, ja hän katsoo, ettei ole voinut hoitaa työtään talouspäällikkönä täysipainoisesti.