Laitilaan rakennetaan Tokmannin tavaratalo

0
Havainnekuva kertoo, miltä rakennus näyttää Garpintien suunnasta katsottuna.
Havainnekuva kertoo, miltä rakennus näyttää Garpintien suunnasta katsottuna.

Syksystä 2008 vireillä ollut hanke Tokmanni-konsernin uuden tavaratalon rakentamiseksi Laitilaan on ottanut aimo harppauksen eteenpäin. Vaasalainen WGF I -kiinteistörahasto osti perjantaina Laitilan kaupungilta tontin tavarataloa varten Uudenkaupungintien ja Garpintien risteyksestä.

Tontille suunniteltu uusi tavaratalo pitää sisällään runsaan 2 500 neliön myymälän ja puutarhamyymälän, josta osa on lämmintä, osa kylmää tilaa. Rakennuksen on suunniteltu valmistuvan kuluvan vuoden loppuun mennessä niin, että se avattaisiin joulumyyntiin.

– Rakennuslupahakemus on jätetty ja tavoitteena on päästä rakentamaan huhtikuussa, kiinteistörahaston omistavan emoyhtiön, Wasa Group -konsernin toimitusjohtaja Ari Tyynismaa kertoo.

 

Lue lisää 13.1.2014 lehdestä