Mitä peruskoulun jälkeen?

0
Ysiluokkalaiset Viivi Soini, Martti Nirhamo ja Taru Kylä-Kaila ovat jo tulevan oppilaitoksensa päättäneet. Koulun opo Merja Rautarinta on ollut päätösprosessissa tukena.
Ysiluokkalaiset Viivi Soini, Martti Nirhamo ja Taru Kylä-Kaila ovat jo tulevan oppilaitoksensa päättäneet. Koulun opo Merja Rautarinta on ollut päätösprosessissa tukena.

Valtakunnallinen toisen asteen yhteishaku käynnistyy ensi kuussa. Siihen mennessä yhdeksäsluokkalaisten pitää päättää, mihin he suuntaavat peruskoulun jälkeen. Pian alkavat myös lukiolaisten kirjoitukset ja sitä seuraa kiihkeä hakurumba seuraavaan opinahjoon. Mitä miettivät Varppeen koulun yhdeksäsluokkalaiset, entä koulun opo Merja Rautarinta? Entä miksi koulun rehtori Matti Lehmuskallio painottaa moraalia nimenomaan yhteishaun alla?

 

Lue lehdestä huomenna!