Seurakunnan talousjohtajaksi Merja Hannula

0

Laitilan kirkkovaltuusto on valinnut seurakunnan uudeksi talouspäälliköksi kirkkoneuvoston yksimielisesti tehtävään esittämän tradenomi Merja Hannulan. Hannula on Uudenkaupungin seurakunnan entinen talouspäällikkö, joka erosi virastaan joulukuussa.

Seurakunta haki talouspäällikkönä 31 vuotta toimineelle Heli Manneroosille seuraajaa, koska Manneroos jää kesällä eläkkeelle.

– Laitilan seurakunta on sellaisessa tilanteessa, että sillä ei ole varaa palkata harjoittelijaa vaan hakija, jolla on ylivertainen kokemus tehtävästä, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja, kirkkovaltuutettu Jussi Perkkola painotti.
Kirkkoherra Kari Aalto puolestaan vertasi tilannetta liikkuvaan junaan, johon valittavan on pystyttävä sujuvasti hyppäämään. Hannulan hän uskoi siihen pystyvän, koska tuntee tämän työn lääninrovastina kymmenen vuoden ajalta.

Hannulan kieltäytymisen varalle valittiin yo-merkonomi Sari Aaltonen.

Lue lisää 27.1.2015 lehdestä