Uimahallin uusi vuosi käynnistyi uusin voimin

0
maria.uimahalli1
Laitilan uusitun uimahallin avajaisia vietettiin syksyllä, ja hallin ovat ottaneet omakseen eri-ikäiset laitilalaiset. Kuva: Maria Rantanen.

Laitilan uimahallin uusi vuosi käynnistyi uusin voimin, sillä toiminnan pyörittämisestä vastaa Suomalainen Uimakoulu Oy. Se voitti Laitilan kaupungin järjestämän tarjouskilpailun, ja aloitti toimintansa Laitilan hallissa 1.1.2015.
– On ilo tulla Laitilaan vastaremontoituun upeaan uimahalliin. Puitteet ovat erinomaiset mitä parhaimmalle alueelliselle vesiliikuntakeskukselle, kiittelee toimitusjohtaja Eevaliisa Anttila Suomalaisesta Uimakoulusta.
Suomalainen Uimakoulu on vesiliikuntaa-alan yritys, joka toimii paitsi eri puolilla Suomea, myös maailmalla.
Yleisövuorot, vesijumpparyhmät, vauvauinti ja koululaisten uimaopetus jatkuu totutusti uuden vuoden jälkeen. Tammikuussa Laitilan uimahallissa vietetään avajaiskuukautta, ja tarjolla on niin vesirentoutusta, uintitekniikkaopastusta, AquaJoogaa, vesiaerobicmaratonia,  LISCO-seikkailurataa ja vesimuskaria.

 

Lue lisää 9.1.2015 lehdestä