Eläköön lumi ja auringon lämmittämät punaposket

0
Väkeä oli laskiaistapahtumaan lähtenyt kivasti. Tapahtumissa monen mielestä parasta ovat yhdessäolo, tuttujen tapaaminen sekä lasten riemu. Myös mielenkiintoiset kotiinviemiset kiinnostivat. Kuva: Outi Sourulahti
Väkeä oli laskiaistapahtumaan lähtenyt kivasti. Tapahtumissa monen mielestä parasta ovat yhdessäolo, tuttujen tapaaminen sekä lasten riemu. Myös mielenkiintoiset kotiinviemiset kiinnostivat. Kuva: Outi Sourulahti

Sunnuntain laskiaistapahtumassa Laitilan Myllymäen koulun alueella pienetkin lumihuippuiset mäennyppylät käytettiin hyödyksi pääasiassa pikkuväen ja nuorison toimesta, mutta uskaltautui muutama aikuinenkin hurjaan laskuun.

– Laskiaisen traditioita omassa lapsuudessa oli juuri mäenlasku ja makkaranpaisto, muistelee Lassi Heikkilä, joka oli tullut paikalle vaimonsa Mervin ja 5-vuotiaan tyttärensä Katriinan kanssa.

 

Lue lisää 17.2.2015 lehdestä