Monitoimihallin suunnittelu alkaa keväällä

0
Laitilan monitoimihalli rakennetaan Tuunan alueelle lähelle jäähallia siten, että rakennuksesta laaditaan suunnitelmat ja sen jälkeen pyydetään urakkatarjoukset kaikista urakoista erikseen. Kuva: Ville Juuti
Laitilan monitoimihalli rakennetaan Tuunan alueelle lähelle jäähallia siten, että rakennuksesta laaditaan suunnitelmat ja sen jälkeen pyydetään urakkatarjoukset kaikista urakoista erikseen. Kuva: Ville Juuti

Monitoimihallin suunnitteluun ja rakentamisen aloittamiseen on varattu Laitilan kaupungin talousarviossa tälle vuodelle 595 000 euroa.

Laitilan tekninen lautakunta päätti, että monitoimihallin rakennuttaminen tehdään siten, että laaditaan suunnitelmat ja niiden perusteella pyydetään urakkatarjoukset kaikista urakoista erikseen.

– Päätös oli yksimielinen. Asiasta keskusteltiin pitkään teknisen lautakunnan kokouksessa. Ari Ketoniemi poistui esteellisenä kokouksesta asian käsittelyn ajaksi, totesi tekninen johtaja Tapani Kokemäki.

– Suunnittelutyön aloittamisajankohta riippuu siitä, saammeko hankkeeseen valtion avustusta. Päätös siitä tulee joskus huhti-toukokuulla. Heti sen jälkeen monitoimihallin suunnittelu käynnistetään, Kokemäki kertoi.

 

Lue lisää 6.2.2015 lehdestä