Raisto-Elo avasi vaalikampanjansa

0
Tanja Raisto-Elo käynnisti eduskuntavaalikampanjansa lauantaina. Kuva: Juhani Marttala
Tanja Raisto-Elo käynnisti eduskuntavaalikampanjansa lauantaina. Kuva: Juhani Marttala

Perusterveydenhoitoa pitää vahvistaa ja erityissairaanhoidossa säilyttää moniportainen järjestelmä eli myös aluesairaala Vakka-Suomessa. Ne ovat asioita, joita laitilalainen kansanedustajaehdokas Tanja Raisto-Elo aikoo painottaa kampanjassaan, jonka hän avasi näyttävästi lauantaina Laitilassa.

– Esitetyn sote-ratkaisun suuruus kauhistuttaa, enkä uskokaan sen sellaisenaan toteutuvan. Todennäköistä on, että tällä menolla pystytään sopimaan ainoastaan puitteista eli viidestä  sote-alueesta, mistä alkavalla vaalikaudella on hyvä jatkaa, Raisto-Elo ennakoi.

 

Lue lisää 3.2.2015 lehdestä