Suontaan koulussa juhlittiin

0
Koulun oppilaat esiintyivät arvokkaassa Suntaan koulun vihkiäisjuhlassa.
Koulun oppilaat esiintyivät arvokkaassa Suontaan koulun vihkiäisjuhlassa.

Laitilan Suontaan koulun saneeratut ylä- ja alakoulujen tilat sekä uusi keittiö, ruokala ja liikuntasali vihittiin käyttöön perjantaina.

– Erityisonnittelut Suontaan koulun väelle uusista viihtyisistä, toimivista ja turvallisista tiloista, totesi Lounais-Suomen aluehallintoviraston ylitarkastaja Mikko Helasvuo Suontaan koulun vihkiäisjuhlassa.

Helasvuo muistutti, että maaseudun kylien elinvoiman kannalta koulun rooli kylän yhteisenä kokoontumistilana ja kyläkeskuksena on tärkeä.
– On hyvin vaikea yksiselitteisesti antaa tarkkoja kriteerejä sopivasta koulun koosta. Se, mikä loppujen lopuksi eniten vaikuttaa, on kunkin koulun oma työskentelykulttuuri. Se ei koskaan ole suoraan johdettavissa sellaisista luvuista kuin esimerkiksi oppilasmääristä, painotti Helasvuo.

 

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestä