Nyt haetaan varsinaissuomalaista huipputuotetta

0

Vuoden varsinaissuomalainen tuote -kilpailu on käynnistynyt. Kilpailun tarkoituksena on löytää ja palkita maakuntamme paras tuote tai palvelu vuonna 2015. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Varsinais-Suomessa toimivat yritykset, yhteisöt ja yrittäjät.

Raati kiinnittää valinnassaan huomiota yhteiskunnalliseen merkitykseen, työllistävään vaikutukseen, kotimaisuusasteeseen, ainutlaatuisuuteen ja ajankohtaisuuteen.

Vuonna 2013 palkittiin Evondos Oy:n Evondos-palvelu ja aikaisempina vuosina tunnustuksen ovat voittaneet muun muassa Rose-linssi (Ledil Oy), Ilto-ilmanvaihtolaitteet (Meptek Oy) ja Jazz-tuoteryhmä (Kaani Oy).

Kilpailu on käynnissä 20.3.–30.4., ja sen voittaja julkistetaan Turun Messuilla elokuussa. Kilpailulomake löytyy osoitteesta: www.y-lehti.fi/vuodentuote sekä Varsinais-Suomen Yrittäjien toimistolta.

Palkintona on Vuoden varsinaissuomalainen tuote -statuksen lisäksi ilmoitustilaa Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehdestä sekä esittelytilaa Turun messuilta, jotka järjestetään 20.–23.8.

Vuoden varsinaissuomalainen tuote -kilpailun järjestävät joka toinen vuosi Varsinais-Suomen Yrittäjät ry, Turun Messukeskus Oy ja Viestintäharju Oy.