Diandra sai liikkeelle

0
Poptähti Diandra Flores esiintyi sunnuntaina Laitilan jäähallilla. Kuva: Mika Huuhka
Poptähti Diandra Flores esiintyi sunnuntaina Laitilan jäähallilla. Kuva: Mika Huuhka

Laitilan jäähallin edessä riitti jonoa pyörätielle asti, kun Mannerheimin lastensuojeluliiton Laitilan yhdistys juhlisti 90-vuotissyntymäpäiviään nuorisokonsertilla. Varhaisimmat jonottajat olivat oven takana jo aamuyhdeksältä, kun tilaisuus alkoi vasta yhdeltä iltapäivällä.

– Päästimme aikaisimmat jonottajat välillä sisälle lämmittelemään, Jonna Nurminen MLL:stä kertoi.

Suurin osa yleisöstä taisi tulla pääesiintyjäksi saapuneen Diandran takia. Varsin mallikkaasti muutkin artistit, ihodelainen räppäri Souce sekä Rähinä Show hoitivat osuutensa. Lippuja myytiin ennakkoon vähemmän kuin viimevuotiseen Elastisen konserttiin, mutta ovella lippukauppa kävi hyvin.