Myrskytuuli pöllyttää Laitilaa

0

 

Myrskytuuli nostatti melkoisia multapilviä Kasitien halkomilla Palttilan pelloilla Laitilassa. Kuva: Timo Yli-Nokari.
Myrskytuuli nostatti melkoisia multapilviä Kasitien halkomilla Palttilan pelloilla Laitilassa.
Kuva: Timo Yli-Nokari.

Tänään torstaina Laitilaa on riepotellut voimakas tuuli, joka on nostattanut pelloilta multapilviä ja lennättänyt katupölyä. Myös sähkökatkoista on kärsitty eri puolilla Vakka-Suomen Voiman (VSV) aluetta, kun linjoille on sekä kaatunut puita että lentänyt tuulen mukanaan pelloilta repimiä suojaharsoja.

VSV:n asiakkaista jopa 2 000 on ollut eripituisia aikoja vailla sähköä, mutta sähkökatkot ovat onneksi jääneet useimmiten varsin lyhytaikaisiksi. Laitilan Kaivolassa on viitisentoista kotitaloutta sähköittä.

Tuulen on ennustettu tyyntyvän illan aikana.