Pyhärannan kunnanjohtajan valinta siirtyi

0

 

Keskiviikkona kokoontunut Pyhärannan kunnanhallitus päätti, että Pyhärannan uudeksi kunnanjohtajaksi hakeneista ei kutsuta vielä ketään haastatteluun.
Asian valmisteluun tarvitaan hallituksen mukaan lisäaikaa. Haastatteluun kutsuttavista päätetään vasta 4. toukokuuta pidettävässä kunnanhallituksen kokouksessa.
– Tässä vaiheessa haastatteluun kutsuttavista hakijoista ei ole olemassa vielä mitään nimilistaa, kertoi kunnanjohtajan sijaisena toimiva vapaa-aikasihteeri Katja Törrönen.
Pyhärannan kunnanjohtajaksi haki määräaikaan mennessä viisitoista henkilöä: Pyhärannan sosiaalijohtaja yhteiskuntatieteiden maisteri Maarit Ketola Porista, valtiotieteiden maisteri Antti Kuusela Turusta, yhteiskuntatieteiden lisensiaatti Niko Lankinen Kaarinasta, valtiotieteiden maisteri Ilkka Huhtala Turusta, diplomi-insinööri Jari Kauppila Turusta, filosofian maisteri Raimo Kujanpää Vaasasta, diplomi-insinööri Pekka Reiman Nastolasta, yhteiskuntatieteiden maisteri Viveka Lanne Porista, filosofian maisteri Anu Kehusmaa Helsingistä, hallintotieteiden maisteri Jyrki Kokkonen Kajaanista, hallintotieteiden maisteri Anitta Hietaniemi Raumalta, valtiotieteiden kandidaatti Helena Erkkilä Turusta ja yhteiskuntatieteiden maisteri Kari Kankaanranta Eurasta, Jorma Aalto Säkylästä ja Marjatta Leino Espoosta.
Pyhärannan kunnanjohtajan viran hakuaika umpeutui 21.4.