Aleksi Saarelalle MM-hopeaa Sveitsistä

0
Jyskeessä kiekkouransa aloittanut Aleksi Saarela voitti hopeaa Sveitsissä kisatuissa nuorten MM-kisoissa. Kuva: Juha Koivula
Jyskeessä kiekkouransa aloittanut Aleksi Saarela voitti hopeaa Sveitsissä kisatuissa nuorten MM-kisoissa. Kuva: Juha Koivul

Laitilan Jyskeessä kiekkouransa aloittanut Aleksi Saarela on puhki. Kun hän viime viikon tiistaina kotiutui nuorten MM-kisoista Sveitsistä hopeamitali kaulassa, oli takana lähes vuoden pituinen harjoitus- ja peliputki ilman muutamaa päivää pidempää taukoa.

– Viime kaudella Ässät aloitti harjoittelun aikaisin, suunnilleen näihin aikoihin ja sen jälkeen on treenattu seuran ja nuorten maajoukkueen kanssa ja pelejä pelattu molemmissa ja matkustettu, se tuntuu sekä fyysisesti että henkisesti.

Onneksi nyt luvassa on pieni tauko. Ässät on antanut Aleksi luvan ottaa pari viikkoa kevyemmin ennen kuin on aika palata harjoituksiin. Mennyt kausi oli Aleksille ensimmäinen koko kausi liigassa miesten tasolla. Hän pelasi Ässissä runkosarjassa 51 peliä ja kaksi pudotuspeliä.

–Kauteen sisältyi hyvää ja huonoa. Olen aika kriittinen itseäni kohtaan enkä ole tyytyväinen kauden tehoihin, mutta loppua kohti alkoi sujua paremmin.

 

 

Lue lisää 5.5.2015 lehdestä