Laitilan terveyskeskukseen haussa kaksi virkalääkäriä

0

laakari1Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana kaksi terveyskeskuslääkärin virkaa. Tällä hetkellä kaikki Laitilan terveyskeskuslääkärit ovat niin sanottuja ostolääkäreitä, joiden palveluista Laitilan kaupungilla on sopimus Attendon kanssa. Laitila ostaa tällä hetkellä 4,4 lääkärin työpanoksen.
– Mikäli saamme kaksi virkalääkäriä palkattua, niin ostopalvelusopimus tehdään 2,4 lääkärin työpanoksesta, kertoo Laitilan sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Polso.
Hän uskoo Laitilalla olevan hyvät mahdollisuudet saada virkalääkärit.
– Meillä peruspalvelut on hyvin hoidettu jo pidempään eli täällä ei ole esimerkiksi mitään kaaosta tai pitkiä jonoja odottamassa.
– Laitilalla on myös maantieteellisesti ihan hyvä sijainti, minkä uskoisin lisäävän virkojen kiinnostavuutta.

Optiovuosi
alkaa 2016

Laitilan ja Attendon nykyinen sopimus päättyy tämän vuoden loppuun.
– Sen jälkeen sopimuksessa on vielä optiovuosi, jonka aiomme käyttää, Polso kertoo.
Laitilan on ilmoitettava 1.6. mennessä Attendolle, kuinka monen lääkärin työpanoksen se ensi vuodeksi ostaa.
Hakuaika terveyskeskuslääkärin virkoihin päättyy tämän viikon perjantaina 15.5. ja kaupungin palkkalistoilla olevien lääkäreiden työsuhteen on määrä alkaa 1.1.2016 lukien.

Aiemmin tänä vuonna Laitila haki virkasuhteista ylilääkäriä ja sai virkaan Jaana Koivusen. Ennen virkaan palkkaamistaan Koivunen hoiti ylilääkärin tehtäviä Attendon palkkalistoilla olevana, samoin kuin edeltäjänsä Kristian Kalliokin.