Pelihahmot seikkailevat pitkin seiniä

0
Suunnittelija ja ahkerat maalarit. Anna-Mari Karp suunnitteli seinien kuvat vanhojen videopelien pohjalta ja Sofia Vuorio (kesk.) ja Nelda Laitala toteuttivat ne. Maalaustalkoisiin osallistui myös muita nuorisotalon käyttäjiä. Kuva: Pirkko Varjo
Suunnittelija ja ahkerat maalarit. Anna-Mari Karp suunnitteli seinien kuvat vanhojen videopelien pohjalta ja Sofia Vuorio (kesk.) ja Nelda Laitala toteuttivat ne. Maalaustalkoisiin osallistui myös muita nuorisotalon käyttäjiä. Kuva: Pirkko Varjo

Laitilan nuorisotalon sisätilat ovat saaneet uuden ilmeen. 16 iältään 9–19-vuotiasta lasta ja nuorta osallistui sisäseinien maalaukseen kuluneen kevään aikana. Anna-Mari Karpin suunnittelemissa seinämaalauksissa seikkailevat vanhojen videopelien sankarit.

18-vuotiaat Nelda Laitala ja Sofia Vuorio osallistuivat maalaustalkoisiin niin ahkerasti, että lähes kaikki yksittäiset kuvat ovat heidän tekemiään. Molemmat ovat pari vuotta kuuluneet nuorisotalon vakikävijöihin.

– Olemme täällä lähes aina, kun talo on auki. Maalaaminen aloitettiin tammikuussa, tytöt kertoivat.

 

Lue lisää 5.5.2015 lehdestä