Vuorohoito keskitetään kokonaan Vaahteraportin päiväkotiin

0
Vaahteraportin päiväkodin uuden osaston tiloissa viihtyivät keskiviikkona lapset ja aikuiset. Kuvassa vasemmalla Riikka Suvanto, jonka edessä leikkii Iina Airola, Taija Jalonen rakentaa tornia Annika Laajanpohjan kanssa ja Jenna Saarisen syliin on kivunnut Mikael Tursas. Junaradalla leikkivät Juho Jalonen ja Einari Vuorela. Kuva: Solina Saarikoski
Vaahteraportin päiväkodin uuden osaston tiloissa viihtyivät keskiviikkona lapset ja aikuiset. Kuvassa vasemmalla Riikka Suvanto, jonka edessä leikkii Iina Airola, Taija Jalonen rakentaa tornia Annika Laajanpohjan kanssa ja Jenna Saarisen syliin on kivunnut Mikael Tursas. Junaradalla leikkivät Juho Jalonen ja Einari Vuorela. Kuva: Solina Saarikoski

Kroonisesta tilanahtaudesta ja epäkäytännöllisistä tiloista kärsineen Laitilan päivähoidon kireä tilanne helpottuu hieman, sillä Vaahteraportin päiväkotiin on saatu lisätilaa. Kasvaneiden tilojen myötä Laitilan päivähoidon kentässä tapahtuu iso muutos, kun Vaahteraportin päiväkodin uuteen osastoon keskitetään kokonaisuudessaan Laitilan vuorohoito.

– Vuorohoitoa tarvitsevia lapsia on nyt hoidettu Laineen talon ja Mäntykodon ryhmäperhepäiväkodeissa, mutta elokuun alusta lähtien vuorohoito tapahtuu Vaahteraportin päiväkodissa, kertoo Laitilan päivähoidon ohjaaja Riikka Suvanto.

Laineen talo jää ryhmäperhepäiväkodiksi, mutta Mäntykodon toiminta lopetetaan heinäkuun alusta lähtien. Mäntykodossa olevat hoitolapset siirtyvät perhepäivähoitoon, Vaahteraportin päiväkotiin sekä Laineen taloon.

Lue lisää 22.5.2015 lehdestä