Annika Mattila Kappelimäen koulun rehtoriksi

0
Annika Mattila toimi viime lukuvuoden rehtorin sijaisena. Kuva: Maria Suomi
Annika Mattila toimi viime lukuvuoden rehtorin sijaisena. Kuva: Maria Suomi

Kasvatustieteiden maisteri Annika Mattila valittiin Laitilan Kappelimäen koulun rehtorin virkaan. Virka täytetään 1.8. alkaen. Laitilan sivistyslautakunta päätti asiasta keskiviikkona pitämässään kokouksessa.

Virka tuli avoimeksi, kun rehtorina toiminut Heli Kiertokari-Laitinen valittiin Laitilan sivistystoimenjohtajaksi.

Sivistyslautakunta päätti myös Koveron ja Soukaisten koulujen rehtorien tehtävien hoitamisesta ensi lukuvuoden ajan. Soukaisten koulun rehtorina toimii ensi lukuvuoden ajan luokanopettaja Matti Järvenpää, Koveron koulun rehtorina ensi lukuvuoden koulun opettajakuntaan kuuluva Henri Aitakari.

 

Lue lisää 5.6.2015 lehdestä