Louna-Jukolan tuloksia

0

 

Kodisjoen Kaikun Tuuli Haapio toi joukkueensa vaihtoon sijalla 660.
Kodisjoen Kaikun Tuuli Haapio toi joukkueensa aloitusosuudelta vaihtoon sijalla 660. Kuva: Veijo Viitane

Viime viikonloppuna juostiin Paimiossa Louna-Jukola, joka tuntui Laitilan seudun joukkueille melkein kotikisalta. Ensi vuonna Jukola järjestetään Lappeenrannassa.

Venlat (29,0 km ilmoittautui 1412 joukkuetta): 1) Domnarvets GoIF 1 SWE 531) Kodisjoen Kaiku 2 (Tuuli Haapio, Pilvi Kauppi, Iida Kauppi, Talvikki Välimaa, 728) Hinnerjoen Yritys 1 (Anne Saari, Henna-Riikka Seppälä, Maarit Valtanen, Merja Valtanen), 750) Vakka-Rasti 4 (Kirsi Laine, Maaria Ritasalo, Hanna Helin-Luotonen, Kirsi Kuuttila), 803) Vakka-Rasti 2 (Annamari Koistinen, Kaarina Lindroth, Päivi Miettinen, Tuulikki Karru), 948) Rastimamit 1 (Pirjo Paananen, Mirkka Makkonen, Ritva Kulmala, Katariina Nissinen), 980) Kodisjoen Kaiku 1 (Laura Lehtoruusu, Elisa Vehanen, Elina Riihimäki, Hanna Uusikartano), 1012) Vakka-Rasti 1 (Riitta Hirvonen, Heli Jalava, Jaana Ämmälä, Reea Ruusuvuori), 1013) Vakka-Rasti 3 (Pirjo Nousiainen, Tiina Peltoniemi, Maisa Eskola, Helena Hakuni), 1213) Toivosen Flikat 1 (Inkeri Vapalahti, Sirja Karru., Sointu Fränti, Siiri Toivonen), -) Laitilan Jyske 1 hyl.
Jukola (86,0 km ilmoittautui 1781 joukkuetta): 1) Kristiansand OK 1 NOR 280) Laitilan Jyske 1 (Juha-Matti Suominen, Mika Lammi, Asmo Vuorenpää, Arto Virtala Jussi Elo, Jukka Suominen, Jyrki Lammila), 678) Kodisjoen Kaiku 1 (Aki Haaslahti, Antti Uusikartano, Aarne Hakanen, Konsta Kulmala, Petri Laitonen, Pekka Lehtoruusu, Hemmo Laurila 678.), 682) Vakka-Rasti 1 (Pasi Nurmi, Timo Helin, Antti Karru, Sampsa Sonkkila, Riku Salminen, Timo Penttilä, Kari Jalava), 1060) Vakka-Rasti 2 (Antti Nevavuori, Ilkka Penttilä, Juhani Penttilä, Tommi Salminen, Antti Luotonen, Roope Ruusuvuori, Martti Luotonen), 1193) Laitilan Jyske 2 (Laura Portin, Joel Finskas, Jarmo Kerttula, Janne Kolehmainen, Jussi Arola, Esa Lehtinen, Antti Mustonen), 1373) Vakka-Rasti 3 (Teuvo Suikkanen, Mikko Itäranta, Pertti Tuominen, Juho Vironen, Raimo Reunanen, Timo Tuominen, Mika Raitio), -) Hinnerjoen Yritys 1 hyl.

 

Lue lisää 16.6.2015 lehdestä