Munamarkkina-lauantai ehkä historian paras

0
Matin ja Tepon keikalla Laitilan tori oli piukassa väkeä. Kuva: Ville Vahtera
Matin ja Tepon keikalla Laitilan tori oli piukassa väkeä. Kuva: Ville Vahtera

Laitilan Munamarkkinoiden 43. vuosikerta oli onnistunut tapahtuma. Varsinkin lauantaina markkinaväkeä riitti. Munamarkkinat ry:n työvaliokunnan puheenjohtaja, Ilkka Simolan mukaan lauantai saattoikin olla Munamarkkinoiden historian paras markkinapäivä.

– Lauantai oli loistava. Väkeä oli paljon, keli hyvä ja ohjelma mainiota. Sunnuntain säälle emme sitten voineet mitään, Ilkka Simola harmittelee.

Markkinoiden kaikki 250 myyntipaikkaa oli lauantaina loppuunmyydyt. Myyjät kiittelivätkin markkinoiden tunnelmaa ja kehuskelivat, että lauantaina oli vuoden parasta myyntiä. Muutoinkin palaute on ollut positiivista.

 

Lue lisää 16.6.2015 lehdestä