Rami Rafael Vuoden kukoksi – huomenna torilla

0
Vuoden 2015 kukko on laulaja ja tangon tulkitsija Rami Rafael.
Vuoden 2015 kukko on laulaja ja tangon tulkitsija Rami Rafael.

Vuoden 2015 kukko on laulaja ja tangon tulkitsija Rami Rafael.

Rami Rafael ei päässyt lauantai-iltana Laitilan torille vastaanottamaan palkintoaan, sillä hänellä oli samaan aikaan tangokilpailun finaalin karsinta Tampereella. Tuore Vuoden Kukko on kuitenkin tavattavissa huomenna sunnuntaina kello 12.30 Laitilan torilla, jossa hänelle luovutetaan kukkopatsas. Samalla markkinayleisö saa kuulla tuoreita tunnelmia tangokisasta.

Laulaja sai kukkoäänestyksessä 209 ääntä. Tänä vuonna kilpailussa oli vilkas osantotto ja ääniä annettiin yhteensä 633.

Ehdokkaina olivat Rami Rafaelin lisäksi kanttori ja klassisen musiikin sanansaattaja Stephen Evans, yrittäjä ja tilamyymälän isäntä Ilkka Hakala, MLL:n Laitilan paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Jaana Nyholm, Jyskeen ringeten SM-kultajoukkueen valmenataja Marlena Peltonen ja muusikko ja säveltäjä Markus Rantanen.

 

Lue lisää 16.6. lehdestä