Toivosen flikat Venlojen viestissä

0
Inkeri Vapalahti, Sirja Karru, Sointu Fränti ja Siiri Toivonen iloisina ennen kisaa. Kuva: Kenneth Strömberg.
Inkeri Vapalahti, Sirja Karru, Sointu Fränti ja Siiri Toivonen iloisina ennen kisaa. Kuva: Kenneth Strömberg.

Santtiolta kotoisin olevat sisarukset, Inkeri Vapalahti, Sirja Karru, Sointu Fränti ja Siiri Toivonen osallistuivat viime viikonloppuna Paimiossa Venlojen viestiin 11. kertaa Toivosen flikat -joukkueena.
– Suunnistuksen olen aloittanut niin sanotusti vanhana. Lasten myötä innostuin itsekin lähtemään rastien hakuun. Oli kova työ saada sisarukset houkuteltua metsään mukaan, mutta onnistui se kuitenkin sitkeiden yritysten tuloksena. pyhärantalainen Sirja Karru kertoo.

Ensimmäisen kerran Toivosen flikat starttasivat Venlojen viestiin vuonna 1995.

– Pari kertaa olen ollut mukana kolmen tyttäreni kanssa perhejoukkueena. Nyt on muutama vuosi jäänyt väliin. Sisarusten kanssa innostuimme kuitenkin lähtemään vielä tänä vuonna mukaan, kun  Jukola oli näin kotikulmilla.

Kaupin sisarukset taas koossa

Myös Kodisjoelta oli saatu kokoon sisarusjoukkue, jossa suunnistivat Tuuli Haapio, Pilvi Kauppi, Iida Kauppi ja Talvikki Välimaa.
Tänä keväänä suunnistuksen aloittanut Pilvi jännitti ennen kisaa, miten pärjää monet viestit kolunneiden sisarustensa joukkueessa. Pelko osoittautui turhaksi, sillä sisaruskatraan kuopus tykitti joukkueen kovimman ajan osuussijoituksia tarkasteltaessa.

KATSO VIDEO JUKOLAN LÄHDÖSTÄ. https://youtu.be/GyMZCqS-is0

 

Lue lisää 16.6.2015 lehdestä