Valtatie kahdeksalla tehdään päällystystöitä

0

Valtatie kahdeksalla tehdään päällystystöitä Mynämäen ja Rauman välillä. Maanantaina alkoivat korjaukset Mynämäen ja Juvan välillä noin kahdeksan kilometrin matkalla. Työ kestää viikon.

Maanantaina 8. kesäkuuta päällystystyöt jatkuvat Laitilassa Nästin ja Koveron välillä noin seitsemän kilometrin matkalla. Työn arvioidaan vievän viikon verran. Maanantaina 15. kesäkuuta remontoidaan parin päivän ajan Kasitietä Pyhärannan Ihoden kohdalla.

Päällystettävällä osuudella liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Päällystystyöt tehdään päiväaikaan, jolloin paikalla on liikennevalo-ohjaus.

– Tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Liikennemäärät tieosuuksilla eivät kuitenkaan ole niin suuret, että päiväaikaan tehtävistä töistä aiheutuisi kohtuutonta haittaa liikenteelle, tiedotetaan Varsinais-Suomen Ely-keskuksesta.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Rajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.