E-tytöt taistelevat SM-mitaleista pesisleirillä

0
Laitilan Jyskeen E-tyttöjen riemua. Kuva: Sami Mäki
Laitilan Jyskeen E-tyttöjen riemua. Kuva: Sami Mäki

Siilinjärvellä pelataan parhaillaan alle 13-vuotiaiden pesäpallojoukkueiden Suomen mestaruudesta. Laitilan Jyskeen E-tytöt taistelevat maan parhaiden joukossa kärkisijoista, 1–4, kun alkusarjan pelit ja puolivälieräottelut ovat takanapäin.

– Alkusarja meni jo yli odotusten ja pelisuoritukset ovat koko ajan vain parantuneet turnauksen edetessä, toteaa pelinjohtaja Sami Mäki Siilinjärveltä.

– Olemme onnistuneet voittamaan tunnettujen superpesispaikkakuntien joukkueita kuten Jyväskylä Kirittäret, Porin Pesäkarhut ja Joensuun Maila. Kaiken kaikkiaan leirille osallistuu ennätysmäiset 47 tyttöjoukkuetta, joka lisää Jyskeen tyttöjen sijoituksen arvoa.

 

Lue lisää 3.7.2015 lehdestä