Suhhaus kuningatarkilpailuun

0
Laitilalainen Jere Kiveinen ohjastaa Joensuun kuninkuusraveissa reilun viikon kuluttua omistamaansa Suhhausta, joka on koko kuninkuusmittelöiden ainoa varsinaissuomalainen hevonen. Kuva: Rauli Ala-Karvia
Laitilalainen Jere Kiveinen ohjastaa Joensuun kuninkuusraveissa reilun viikon kuluttua omistamaansa Suhhausta, joka on koko kuninkuusmittelöiden ainoa varsinaissuomalainen hevonen. Kuva: Rauli Ala-Karvia

Joensuun Kuninkuusravien päätoimikunta julkaisi keskiviikkona suomenhevosten kuningas- ja kuningatarkilpailujen osallistujat. Tammojen kilpailuun valittiin 11 muun kovan kilpasiskon kanssa seppeleestä ravaamaan laitilalainen Suhhaus.

Jere Kiveisen omistama ja ajama Suhhaus on 9-vuotias Muiston Kihhauksen ja Suihilen tytär, joka on tänä vuonna puhjennut kukkaan. Uusikaupunkilaisen Olli Lähtisen valmentama tamma on kuninkuusravien ensikertalainen.

Kuninkuusravit järjestetään Joensuun Linnunlahdessa 1.–2. elokuuta.

 

Lue lisää 24.7.2015 lehdestä