Jokamiesten ja -naisten kisat viikon päästä Laitilassa

0

Pekingin MM-kisojen katselun lomassa jokaisella on mahdollisuus kokea omakohtaisesti yleisurheilun riemut ja kokeilla rajojaan ensi viikon keskiviikkona 26.8. järjestettävissä aikuisten kaupunginmestaruuskisoissa. Tavoitteena on jälleen saada pystyyn vanhan hyvän ajan kisat, joissa tärkeintä ei ole tulostaso vaan runsas osanotto. Tarjolla on yhdenvertaisesti miehille ja naisille sama lajivalikoima eli 100 metrin ja 800 metrin juoksumatkat, pituushyppy, korkeushyppy, kuulan työntä, kiekonheitto ja keihäänheitto.
Osallistumaan pääsevät kaikki, mutta kukkomitalin saanti edellyttää Laitilassa kirjoilla oloa, aiempaa asumista tai työpaikkaa Laitilassa. Yleisten sarjojen ohella omat sarjansa ovat miehille 40-vuotisista ja naisille 35-vuotisista alkaen. Yläikärajaa ei ole vaan sarjoja muodostetaan viiden vuoden välein niin pitkälle kuin ikää riittää. Sen sijaan alaikäraja on tiukka. 15-vuotiailla ja nuoremmilla on viikkoa myöhemmin omat moniottelumuotoiset kisansa, joten näihin mittelöihin heille on paikkoja tarjolla vain toimitsijoiksi. Toimitsijaksi tulo onkin nuoremmille erittäin toivottavaa samoin kuin mahdollisimman monelle muullekin yleisurheilun ystävälle, jotta kisat saadaan läpivietyä ennen hämärän tuloa.
Ilmoittautumisia otetaan vastaan paikanpäällä keskiviikkoiltana kello 17.30 alkaen. Tarkempia tietoja saa liikuntatoimistosta puh. (050) 5180 589.