Jyskeen suunnistusviestiin osallistui 400 suunnistajaa

0
Mynämäen Antti Vainio veti miesten kovavauhtisen lähtöryhmän metsän siimekseen, takana hyvässä rytmissä muun muassa tuleva viestimestari Markku Elo (numero 1001). Kuva: Veijo Viitanen
Mynämäen Antti Vainio veti miesten kovavauhtisen lähtöryhmän metsän siimekseen, takana hyvässä rytmissä muun muassa tuleva viestimestari Markku Elo (numero 1001). Kuva: Veijo Viitanen

Vähä-Tulejärven seutu on taas juostu takaisin maailmankartalle, viestisuunnistuksen näyttämöksi. Krouvinummen metsiä kolusi pyhänä lähes 400 kilpailijaa Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta aluemestaruuskilpailujen merkeissä. Jyskeen järjestelyt onnistuivat jälleen kerran nappiin, jopa hehkeästä hellekelistä alkaen.
Näyttämö oli aika tarkalleen sama kuin 30 vuotta sitten ikimuistoisessa Jukolassa. Ja suunnistajat taas yhtä tyytyväisiä mukavakulkuiseen maastoon. Kilpailun johtaja Jarmo Kerttula ja ratamestari sekä kartantekijä Jukka Suominen saivat myhäillä tyytyväisinä tapahtumaa seuratessaan.
– Kaikki toimii hyvin, ei ole osallistuvilta suunnistajilta mutinaa kuulunut. Lätyt paistuvat ja kuuma kahvikin kelpaa, sanoi isoa vastuuta kantanut Jarmo Kerttula, jonka aamuaurinkoa oli tosin hiukan himmentänyt yllättävä sähköttömyys ja tämä pieni mutka järjestäjien matkassa.

 

Lue lisää 18.8.2015 lehdestä