Kesäkuvakisan osallistumisaikaa jatkettiin

0

Laitilan Sanomien kesäkuvakisan osallistumisaikaa päätettiin jatkaa. Kilpailun viimeinen osallistumispäivä olisi ollut tänään, mutta koska kesä näyttää säiden puolesta alkavan vasta nyt, Laitilan Sanomien toimitus päätti yksimielisesti jatkaa osallistumisaikaa viikolla.
Tämän vuoden kilpailun teemana on Kesä on yhtä juhlaa. Teeman sisään mahtuvat sekä hyvät tilannekuvat kesän juhlista että arkisemmat hetket kesäisissä päivissä ja illoissa. Suurimmat juhlan aiheethan löytyvät juuri arjesta ja sattumalta. Teemaa voi lähestyä myös symbolisesti.
Kilpailukuvat osallistuvat sekä lukijaäänestykseen että ammattilaisraadin arviointiin.
Kilpailuun osallistuvat kuvat lähetetään osoitteeseen kuvakilpailu@laitilansanomat.fi. Viestikenttään kirjoitetaan kuvan nimi sekä kuvaajan nimi ja yhteystiedot. Kilpailuaika päättyy 14.8. Kilpailuun valitut kuvat julkaistaan Hullun kukon lehdessä 25.8.