Laitilan mestari jo kuudetta kertaa

0
Team Happo voitti Laitilan Puulaakifutis-turnauksen kuudennen kerran.
Team Happo voitti Laitilan Puulaakifutis-turnauksen kuudennen kerran.

Jalkapallon paikallinen puulaakimestaruus ratkottiin yhden välivuoden jälkeen yksipäiväisessä turnauksessa lauantain helteisessä säässä. Mukana oli tänä vuonna vain neljä joukkuetta, kun pari vuotta sitten sadesään kiusaamassa turnauksessa osanottajia oli tuplaten.
Voimasuhteisiin olosuhteet ja osallistujamäärät eivät kuitenkaan tuoneet muutosta. Satoi tai paistoi, Team Happo voittaa aina. Kuudes peräkkäinen mestaruus tuli suvereenisti joukkueella Juha Isotalo, Tommi Johansson, Johannes Kangasniemi, Joni Kyrkkö, Kristian Mikola, Jussi Nyman, Ville Rapala, Timo Santonen, Sami Suominen, Henri Vesterinen ja Antti Vieno.
Hopeasijan vei Villase Ketu ja pronssia sai Hiukka ja Hiki. Neljänneksi sijoittunut FC Tynnyrit ansaitsee kunniamaininnan peluuttaessa ainoana joukkueena tasapuolisesti miehiä ja naisia.
Tulokset
Team Happo – FC Tynnyrit 6-1, Hiukka ja Hiki – Villase Ketu 0-2, FC-Tynnyrit – Hiukka ja Hiki 1-2, Villase Ketu – Team Happo 0-9, Team Happo – Hiukka ja Hiki 5-1, FC Tynnyrit – Villase Ketu 3-3.