Laitilassa pelataan ahkerasti rahapelejä

0
Pyhärantalaiset ovat varsinaissuomalaisista maltillisimpia pelaajia. Kuva: Ville Juuti
Pyhärantalaiset ovat varsinaissuomalaisista maltillisimpia pelaajia. Kuva: Ville Juuti

Laitilassa pelattiin RAY:n rahapelejä keskimäärin hieman alle 90 eurolla aikuista kohden. Pelattu rahasumma nousi viimevuotisesta reilulla kolmella eurolla per aikuinen. Valtakunnallisesti laitilalaiset ovat 80. aktiivisimpia pelaajia. Sijoitus on noussut viime vuotisesta kuusi sijaa.
Pyhärannassa pelataan huomattavasti laitilalaisia maltillisemmin. Siellä rahapeleihin käytettiin hieman oli 22 euroa aikuista asukasta kohden. Valtakunnallisesti pyhärantalaiset kuuluvat maltillisimpiin pelaajiin, Pyhäranta sijoittuu peliaktiivisuuslistauksessa sijalle 293.

 

Lue lisää 4.8.2015 lehdestä