Munaxin Smoothie Vuoden varsinaissuomalainen tuote

0

munax turun messutVuoden tuote Varsinais-Suomessa -kilpailun voittajaksi on valittu laitilalainen kanamunatalo Munax uudenlaisella smoothie-juomallaan.
Vuoden 2015 varsinaissuomalaiset tuotteet valitsivat yhdessä Varsinais-Suomen Yrittäjät, Turun Messukeskus ja Viestintäharju. Kilpailun voittaja esitellään juuri alkavilla Turun Messuilla, jotka pidetään 20.–23. elokuuta Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa.
Maailmanlaajuisesti ainutlaatuista tuotekehitystä
Vuoden 2015 kilpailun voitto tuli Munaxille Laitilan Proegg Protein Smoothie -tuotteesta. Smoothien raaka-aineina on yhdistetty marja- ja hedelmäsoseita kananmunan valkuaiseen tavalla, joka on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen.
–Laitilan Proegg Protein Smoothie soveltuu osaksi koko perheen terveellistä ja hyvänmakuista ruokavaliota. Kananmunan biologisesti laadukas proteiini auttaa jaksamaan koko päivän. Se myös tarjoaa luontaisesti maidottoman ja gluteenittoman vaihtoehdon, toteaa toimitusjohtaja Janne Torikka Munaxista.
Smoothie voitti Vuoden tuote -tittelin innovatiivisuudellaan ja erityisyydellään.
– Raaka-aineita on käytetty aivan uudenlaisella tavalla. Elintarvikkeessa on myös huomioitu tämän hetken tärkeimmät trendit eli terveysvaikutteisuus ja lähiruoka-ajattelu. Lisäksi uutuustuote on jo ehtinyt työllistää alueen työntekijöitä, perustelee valintaa toimitusjohtaja Henri Wibom Varsinais-Suomen Yrittäjistä.
Voitokas smoothie on kehitetty Munaxin omassa tuotekehityskeittiössä, ja se on lanseerattu kuluttajamarkkinoille tammikuussa 2015. Tuotetta viedään tällä hetkellä Ruotsiin. Vientineuvottelut myös muihin maihin ovat käynnissä.