Vakka-opiston kursseille ilmoittaudutaan torstaina

0
Vakka-opistossa ollaan valmiita uuteen lukuvuoteen.  Tulevana syksynä tarjolla on yli 9000 tuntia opetusta.   Rehtori Tomi Kangas toivoo, että ihmiset muistavat ilmoittautua kursseille määräaikaan mennessä.
Vakka-opistossa ollaan valmiita uuteen lukuvuoteen. Tulevana syksynä tarjolla on yli 9000 tuntia opetusta. Rehtori Tomi Kangas toivoo, että ihmiset muistavat ilmoittautua kursseille määräaikaan mennessä.

Vakka-opiston uusi opinto-ohjelma jaetaan koteihin tällä viikolla. Laitilaan, Uuteenkaupunkiin, Pyhärantaan, Taivassaloon ja Kustaviin posti tuo ohjelmalehden 1.9., vehmaalaiset saavat omansa 2.9.  Ilmoittautuminen kursseille alkaa torstaina 3.9. kello 17.
Syksyn ja talven ohjelmassa on tarjolla reilut 500 kurssia. Määrä on hieman suurempi kuin viime lukuvuonna.

 

Lue lisää 1.9.2015 lehdestä