AS Lama otti voiton pesispuulaakiturnauksessa

0
AS Laman mestarijoukkue yhteispotretissa loppuottelun päätyttyä: Tomi Mustonen, Jouni Sillanpää, Aki Vaaraslahti, Teemu Niro, Matti Huunonen, Niko Tätilä, Mika Koski, Jarno Uusitalo, Juuso Härkisuo ja Marko Toivonen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Jonna ja Sami Mäki sekä Topias Koski.
AS Laman mestarijoukkue yhteispotretissa loppuottelun päätyttyä: Tomi Mustonen, Jouni Sillanpää, Aki Vaaraslahti, Teemu Niro, Matti Huunonen, Niko Tätilä, Mika Koski, Jarno Uusitalo, Juuso Härkisuo ja Marko Toivonen. Lisäksi joukkueessa pelasivat Jonna ja Sami Mäki sekä Topias Koski.

AS Lama otti vakuuttavan voiton lauantaina pelatussa pesäpallon puulaakiturnauksessa. Loppuottelussa kaatui FC Tynnyrit juoksuin 14–1. Pronssista käytiin tasaisempi taisto Pinkiäispörriäisten lyödessä uusikaupunkilaisista koostuneen Rähmäräpsät lukemin 5–4.
Mestarijoukkueen muodostivat pesäpallokentiltä ja muilta urheiluareenoilta tutut nimet. Porukalla oli taidot tallella vaikka paikat vähän reistailivatkin. Joukkueessa pelasivat Sami Mäki, Teemu Niro, Aki Vaaraslahti, Jonna Mäki, Matti Huunonen, Mika Koski, Topias Koski, Marko Toivonen, Jouni Sillanpää, Jarno Uusitalo, Niko Tätilä, Tomi Mustonen ja Juuso Härkisuo.
Muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen pesispuulaaki palasi taas sille kuuluvaan arvoonsa. Kahtena edellisenä vuotena turnausta ei saatu aikaiseksi lainkaan ja vuosikymmenen alkuvuosina pelattiin kolmen joukkueen tynkäturnauksia.
Nyt oli joukkueita mukavasti kuusi ja kaikilla pelin perusosaaminen hallussa. Kun ilmojen haltijakin vielä antoi auringon paistaa Finnlamex Areenalle ja Tuunan kentälle muodostui turnauksesta onnistunut pesiskauden päätöstapahtuma.

Tulokset
A-lohko: FC Tynnyrit – Rähmäräpsät 11-2, Mapas – FC Tynnyrit 1-7, Rähmäräpsät – Mapas 5-4.
B-lohko: Team Ronsu – Pinkiäispörriäiset 2-13, AS Lama – Team Ronsu 22-0, Pinkiäispörriäiset – AS Lama 2-7.
Välieräottelut: FC Tynnyrit – Pinkiäispörriäiset 8-4, Rähmäräpsät – AS Lama 3-15.
Ottelu sijoista 5.-6.: Mapas – Team Ronsu 13-3.
Pronssiottelu: Pinkiäispörriäiset – Rähmäräpsät 5-4.
Loppuottelu: AS Lama – FC Tynnyrit 14-1.