Jokamiehen frisbeegolf-kisoissa hyvä meininki

0
Jorma Nurmi on tuttu näky Palmusen frisbeegolfkentällä.
Jorma Nurmi on tuttu näky Palmusen frisbeegolfkentällä.

Kaupungin ensimmäiset frisbeegolfin mestaruuskisat onnistuivat hienosti. Osallistujia oli 19 ja kisailu voitosta äärimmäisen tasainen. Kolmen kierroksen jälkeen kärjessä oli kolme heittäjää tasapistein 44. Uusintakierroskaan ei tuonut ratkaisua vaan Jalmari Kiveinen ja Jone Soini heittivät molemmat 15 Marko Pullisen käyttäessä yhden heiton enemmän. Ratkaisu haettiin kerrasta poikki systeemillä, jossa kisa kääntyi Jalmarin eduksi.
Kisa käytiin harrastelijamaisesti jokamiehen säännöin. Kuuden väylän kenttä kierrettiin kolmesti yhteisheittomäärän ratkaistessa. Ojiin heitoistakaan ei rangaistu lisäpisteillä kunhan kiekon sai ilman apuvälineitä ja kenkiä kastamatta ylös. Harrastelijamaista tai ei, kärkiheittäjien otteista näki, että kenttää on kierretty ahkerasti. Sen verran korkeatasoiseksi kisa muodostui.
Heittäjien ikähaarukka oli laaja ulottuen 11-vuotiaista yli kuusikymppisiin. Ensi vuotta ajatellen onkin tarpeen lisätä alle 15-vuotiaille oma sarjansa. Myös jo nyt tarjolla olleeseen naisten sarjaan olisi ollut kiva saada osallistujia.

Tulokset

1) Jalmari Kiveinen 44, 2) Jone Saine  44, 3) Marko Pullinen 44, 4) Reijo Airola 46, 5) Frans Isolauri 48 Juha Laihonen 48 Santeri Salvi 48 Jan Silvan 48, 9) Jorma Nurmi 49 Tuomas Pullinen 49 Aleksi Vilen 49, 12) Jari Kiveinen 51  Jukka Vieno 51,  14) Martin Mäenpää 53, 15) Jan-Erik Aalto 52, 16) Rasmus Toivonen 53, 17) Reeti Lehtinen 55  Jesse Virtanen 55, 19) Emil Palmunen 56