Kirjastossa vietetään peli-iltaa keskiviikkona

0

Laitilan pääkirjastossa otetaan esille pelisalkku ja vaihdetaan Monikko-sali peliluolaksi keskiviikkona 30. syyskuuta kello 15.30. Illan aikana kirjastossa voi kokeilla erilaisia konsolipelejä.
Illan aikana ensiksi kokeiltavana on X-Box One –pelikonsoli ja tällä pelattavat pelit. Tämän jälkeen jatketaan pelaamista Play Station 4-pelikonsolin peleillä. Pelit ovat sallittuja kaikenikäisille. Pelata voi myös tablettitietokoneilla, joihin on ladattu valmiiksi pelejä.
Pelit kuuluvat Pelisalkkuun, joka on osa Turun maakuntakirjaston Tietoa, elämyksiä ja taitoa pelaamalla -projektia. Pelisalkku kiertää Varsinais-Suomen kirjastoissa ja saapuu ensimmäisenä Laitilaan. Pelisalkku ei ole lainattavissa, vaan sen sisältö on tarkoitettu kirjastoissa pelattavaksi.