Päihtynyt mies varasti kuorma-auton

0

Uusikaupunkilaisella miehellä on pitkä syytelista. Häntä epäillään muun muassa kuorma-auton käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Tapahtumat saivat alkunsa, kun poliisipartio sai tiistaiaamuna puoli seitsemän aikaan ilmoituksen, että kuorma-auto on varastettu Vuorelankujalta Uudessakaupungissa. Raision poliisipartio havaitsi auton ajavan Mynämäellä Kasitietä Turun suuntaan.
Partio yritti pysäyttää autoa hälytysvalot ja -äänet päällä sekä punainen pysäytysvalo kytkettynä, mutta auto jatkoi matkaansa jonkun aikaa ennen kuin pysähtyi. Auton ratista tavattiin uusikaupunkilaismies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Mies antoi positiivisen tuloksen huumausainepikatestissä. Testi näytti positiivista amfetamiinin osalta.