Pastellin sävyt väistyvät luonnollisten värien tieltä

0
Asiakas Iina Laine istahti Susan Kiiskin tuoliin.
Asiakas Iina Laine istahti Susan Kiiskin tuoliin.

Mineraalien sävyt, luonnonläheiset ja mausteiset värit sekä marmoroidut värjäykset ovat tänä syksynä muodissa. Viimeisen vuoden aikana todella muodikkaat pastellisävyt ovat jo väistymässä, mutta niitäkin tehdään edelleen. Leikkauksissa vaikutteita haetaan 90-luvulta.
Parturi-kampaamo Ilmeen uuden osakkaan Susan Kiiskin mukaan kampauksissa ovat suosittuja solmut, letit ja kierteet. Hiusmuoti kiinnostaa asiakkaita, mutta monet luottavat omaan tyyliinsä.
– Nuoret asiakkaat kyselevät enemmän muotisuuntauksista kuin vanhemmat.
Nuoret miehet ja pojat ovat nykyisin todella tarkkoja hiuksistaan.
– Tuntuu, että yhä nuoremmat ovat todella tarkkoja siitä, miten heidän hiuksensa laitetaan. Aikaisemmin äiti saattoi sanoa, että leikkaa noin, mutta nyt nuoret kertovat itse. Monilla voi olla mukana kuva jostain julkisuuden henkilöstäkin, Kiiski sanoo.

 

Lue lisää 18.9.2015 lehdestä