Autotehdas avasi tänään toimipisteen Turkuun

0

Valmet Automotive avasi tänään uuden toimipisteen Turkuun. Toimipiste tarjoaa erinomaiset puitteet etätyönä tehtäviin toimistotöihin sekä asiakastapaamisiin.
Turku ja sen lähikunnat ovat keskeinen osa Valmet Automotiven työssäkäyntialuetta. Tällä hetkellä yli 200 henkilöä liikennöi Turun seudun ja Uudenkaupungin autotehtaan väliä päivittäin. Varsinkin yrityksen toimihenkilöistä yhä useampi asuu Turussa tai sen lähikunnissa, ja alueen merkityksen odotetaan edelleen kasvavan Valmet Automotivelle.
Turun toimipiste on osa Valmet Automotiven aktiivista pyrkimystä kehittää henkilöstön työhyvinvointia. Uuden toimipisteen myötä useat toimihenkilöt voivat jatkossa tehdä etätyötä Turussa, työmatkaliikennettä vähentäen ja aikaa säästäen. Toimipistettä tullaan hyödyntämään monipuolisesti erilaisissa toimistotöissä ja suunnittelupuolen tehtävissä ja se tarjoaa muun muassa mahdollisuuden videoneuvotteluihin ja suunnittelupalveluiden ohjelmistojen käyttöön.
– Nyt avattu toimipiste on selkeä osoitus Turun merkityksestä Valmet Automotivelle. Erinomaisten kulkuyhteyksien varrella oleva toimipiste Kupittaalla palvelee Turun alueella asuvaa henkilöstöämme ja sopii mainiosti asiakastapaamisiin, kertoo Risto Hukkanen, Valmet Automotiven tukitoimintojen johtaja.
Turun ohella Valmet Automotiven toinen alueellinen toimipiste sijaitsee Vantaalla. Valmet Automotiven Turun toimipiste sijaitsee väliaikaisesti osoitteessa Lemminkäisenkatu 32 (Trivium), ja tulee siirtymään myöhemmin osoitteeseen Tykistökatu 6 (ElectroCity).