Laitila-kirjojen myyntitempaus opistotalolla ensi lauantaina

0

Laitilaan liittyvää kirjallisuutta on viime vuosina julkaistu runsas määrä: paikallishistoriaa, sotahistoriaa, historiikkeja, kuvateos, keittokirja, laulukirja, kaunokirjallisuutta. Kaikkein suosituin on ollut Laitilan murteen sanakirja Kukkaroho ja plakkarihi, jonka painos on loppu.

Laitilan kaupungin kulttuuritoimi, muutamat yhdistykset ja Laitilan Kirjakauppa järjestävät lauantaina 17. lokakuuta kello 10-14 opistotalolla (Urheilutie 5) kotiseutujulkaisujen myyntitempauksen. Tarjolla ovat muun muassa Laitila 1900-luvulla, Laitila-kuvateos vuodelta 1991, yhteiskoulun matrikkeli, Lauluttoman lännen lauluja, Nuori Maunu Tavast –romaani ja harvinainen Vakka-Suomi merestä maaksi -kirja.

Saatavilla on niin ikään Heli Laaksosen, Oili Vainion ja Aila Vuorisen kirjoja. Aila tulee lukemaan tarinoitaan. Mauri Lehto esittelee uutta Pahojoki-Niinistö -kirjaansa. Kirjanimikkeitä on myynnissä kolmisenkymmentä.

Lisäksi myynnissä on muun muassa Laitila 1906 –juliste, paperinukkeja, cd-levy Kivellä soutajien musiikista sekä Walon ja Helin joulukortit. Muutamissa tuotteissa on erikoishinnat. Kappelimäen koulun Toimelan yksikkö pitää tilaisuudessa puffettia. Ostokset voi maksaa vain käteisrahalla.